Decoraties met organza

Decoraties organza bruiloft

Decoraties en aankleding met organza

Deze glanzende doorschijnende stof bestaat al tientallen jaren en als gevolg daarvan wat over het hoofd gezien en onderschat. Het feit blijft dat organza een ‘nietjes stof ” is en het is tijd om de relook opnieuw uit te vinden, want er zijn zoveel mogelijkheden en kansen op het gebied van interieur en kleding, dus laten we eens een kijkje nemen:

We zijn helemaal gek op glanzende organza bedekte accessoires zoals versiering op schoenen, omdat deze voor een elegante en simpele look van glam geeft

Voor een brutaler, meer hedendaagse bruids-look, pimp je ensemble met een gedurfde organza strik rond de taille, een organza schouder wrap of petite handschoenen.

Gebruik organza bloemen voor het opfleuren een bruidsboeket, als taart decoratie, strikken decoraties, of om de rugleuningen van stoelen mee te versieren.

Zelfs de eenvoudigste bedankjes ziet er tien keer mooier uit, verpakt in een klein organza zakje. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels in een verscheidenheid van vormen en maten.

Sier de tafels met organza tafellopers en versier de stoelen door lengtes van organza rond de rug.
Wikkel organza linten rond de kaarsen en servetten voor een snelle tafeldecoraties die overeenkomt met je kleurenschema.

Organza is eenvoudig te integreren in briefpapier elementen, maak een eenvoudige organza strik of lint langs de zijkant van de kaart en je bent good to go! TIP: Bij het plakken van lint op papier, gebruik dan pure dubbelzijdig tape in plaats van lijm, deze zal het lint in vorm te houden.

Organza decoraties

Meer  Artikelen