Decoraties bruiloft

Decoraties bruiloft

Decoraties en aankleding decorateurs voor huwelijk

De decoratie van de feestzaal kerk of bruiloftsdiner is erg belangrijk. Binnenkomen in een locatie zonder aankleding van bloemen of deco doet natuurlijk erg kil en koud aan. De nieuwe stijl in bruiloften is een thema of een kleur aan je feest geven. Door kleine veranderingen aan te brengen kan je vaak al een hoop bereiken.Denk hierbij aan een mooi tafelkleed een kandelaar en natuurlijk de bloemen in de kleur van jullie bruiloft. Zet daarbij nog wat ballonnen in de zaal, en je krijgt al een heel ander beeld. Je kan natuurlijk zo veel en mooi decoreren als je wil, ook de stoelen bekleden of versieren met rugstrikken. Grotestatige vazen met bloemen. Tafelconfetti.Maar zometeen geven we enkele leuke voorbeelden op foto. Ook voor de kerkversiering kan je het sober houden maar enkele leuke gekleurde strikken aan de hoeken van de kerkbanken geeft meteen al een mooi effect. Zie enkele leuke voorbeelden voor decoratie.
Decoratie tips

Het staat extra romantisch om de banken in de kerk of de stoelen in het gemeentehuis te versieren met strikken. Het geeft de huwelijksceremonie en inzegening een elegante en zeer persoonlijke toch. Bovendien levert het mooie plaatjes op voor je huwelijksreportage. Om je gasten aan te geven waar hun plaatsen zijn kun je met kleuraccenten of plaats naamkaartjes werken. De voorste stoelen of banken kun je een ander kleuraccent geven dan de rest van de zitplaatsen. De kleur van de decoraties kun je aanpassen aan het kleur thema van de bruiloft, of de kleur van de trouwkleding. Ook een rode, roze of witte loper bij de ingang geeftt ook een super mooi effect.

Ballonnen als decoratie

Ballonnen hebben een groots effect op je huwelijksdag, ze zijn niet duur en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kan er het ouderlijk huis mee versieren, de trouwauto, de receptie, en feestlocatie. Pas de kleur van de ballonnen aan aan het thema van je huwelijk.

Mooie stoelversiering decoratie zaal zaaldecoratie decoratie zaal oranjebloemen in de kerkkerkversieringkerkdecoratiedecoratie stoelen

Meer Artikelen