Trends trouwen

Bruiloftstrends voor 2019

Het is heerlijk om je bruiloft te plannen, en op zoek te gaan naar leuke trends en idee.. En zo zul je ook merken dat er heel wat bij komt kijken..Als eerste ga je druk op zoek naar jouw droomjurk, en welke kleur decoratie of thema jullie willen. Je wilt dat de mooiste dag van jullie leven perfect is!.

Als je van plan bent om volgend jaar de knoop door te hakken en wilt dat jullie bruiloft zich onderscheidt van wat iedereen eerder heeft gezien, hebben we een paar tips die in 2019 HOT zullen zijn!

Urban Vintage

Er is daar een enorme trend en het gaat sterk in 2019 van het mixen van stedelijke en vintage stijlen. Met alle vintage details gedecoreerd in een stedelijke omgeving, kunnen stellen hun bruiloft eenvoudig veranderen in een romantische droom.

Vintage

Rustieke schuur

Schuur- en boerderijlocaties zijn al verschillende jaren heet en we zien het niet minder worden. Deze rustieke trouwtrend lijkt constant te blijven en we verwachten dat deze trend zich voortzet tot 2018.

Als sprookjes en mystiek jouw ding zijn, is een betoverende bos bruiloft helemaal een perfecte keuze! Dit trendy bruiloft thema staat vol met gedurfde bloemen, donker mos, groen en kaarslicht, die een boeiende achtergrond kunnen creëren en je bruiloft echt romantisch maken.

Terwijl sommige bruiden graag door het gangpad gaan met rozenblaadjes of zelfs kaarsen, in 2018 draait alles om potplanten.

Als het gaat om bloemen en boeketten, zeggen de experts dat kornoelje een grote trend zal zijn omdat mensen ‘overgroeide’ bloemen willen. Experts zeggen ook dat het allemaal draait om het ‘drama’ voor 2018 en paarse tinten de heetste kleuren zijn. De nieuwe populairste bruidsbloem is de prachtige dahlia, die in een enorm aantal kleuren verkrijgbaar is en verkrijgbaar is van mei tot november, waardoor het een van de meest veelzijdige huwelijksversieringen is.

Dahlia's

Gekleurde kaarsen zijn de perfecte manier zijn om elke ruimte op te fleuren. We raden aan om ze op tafels te zetten, of ze door de zaal te verspreiden voor een onverwachte wending in de klassieke inrichting.

Industriële metallics

Metallics zijn op dit moment superhot met een grote integratie van koper en rosé-goud. Met acryl, Lucite en geometrische trouwdecoraties overal geaccentueerd. Van bordjes tot menu’s, het thema is absoluut een super gaaf idee.

Moderne neutrale kleuren

Gedempte lichtblauw is onze nieuwe favoriete accentkleur en lijkt deze trend nog heel lang aan te houden. Perfect gecombineerd met een reeks neutrale tinten – bloos roze, groen, grijs, crème, koraal … de mogelijkheden houden niet op!

Bijna naakt gebak

Als je een zoetekauw bent, is dit je favoriete trouwtrend van 2018. Vaarwel naakte taarten, hallo doorzichtige taarten! De nieuwe trend in naakt gebak is om een dun schraapsel van botercrème aan de buitenkant te hebben, waardoor de cake niet uitdroogt terwijl de binnenkant nog goed te zien is. Het ziet er ook net zo mooi uit! In plaats van vast te houden aan een grote bruidstaart, gaan stelletjes in plaats daarvan voor een reeks kleinere cakes in verschillende smaken. We voorspellen ook dat zoete lekkernijen zoals donuts en meringues populaire garnituren worden voor kleinere bruidstaarten.

bruidstaart

Troosteten

Als het op catering aankomt, kiezen steeds meer paren voor klassiek comfortvoedsel boven een chique vijfgangendiner. Denk aan mobile frituurwagen, en alternatieve cateringbedrijven, je kunt nu je gasten heerlijke opties serveren zoals friet, hamburgers, taco’s, tortilla noem maar op.

Fastfood

Trouwen in Bohemian-stijl

Op je bruiloft wil je er graag op z’n best uitzien. De bruidegom in een stijlvol pak, terwijl de bruid ook echt bruid wil zijn één maal in haar leven.
Voor je alles gaat plannen kijk even wat de trends op dit moment zijn. . Het dragen van een jurk in ‘Bohemian’ stijl blijkt net als dit jaar ontzettend populair te zijn in 2019.
Dit zijn vaak jurken die zijn gemaakt van een zachte stof zoals kant. Ze zijn zowel verkrijgbaar in een redelijk sobere versie als met veel mooie details.
Bij de decoratie gebruik je veel bloemen die nonchalant in een grote vaas mogen staan. Gebruik van botanisch materiaal en pastelkleuren past helemaal bij het voorjaar.Vaak typeert men Bohemian bruiloften als hippie en zweverig, maar eigenlijk is het met zeer relaxed, intiem en informeel, en ze kunnen dan ook goed in je achtertuin gegeven worden.
Ook de vintagestijl blijft erg populair, en past goed bij de boho bruiloft.

Bohemian stijl bruiloft

Bloemen en decoratie

Decoratie mag niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Zo ziet een feestlocatie er een stuk mooier uit wanneer je deze versiert met bloemen, ballonnen, lampionnen, pompons etc……
In 2019 hebben de bloemstukken een natuurlijke uitstraling. Net alsof je ze zelf uit de tuin hebt geplukt. Plaatst grote weelderige bloemen in grote vazen als blikvangers.
Dit past ook weer goed bij een Bohemian bruiloft, waar het bol staat van de kleurrijke bloemen en kransen.

Trends bruidsboeket

Trends trouwen
Schuiven naar boven