Weddingplanner op je trouwdag

Weddingplanner tips

Het voorbereiden van een huwelijk heeft heel wat voeten in de aarde. Bovendien geef je op deze speciale dag veel geld uit. Dan wil je toch dat het perfect wordt? Een professionelewedingplanner bespaart jullie zeeën van tijd en een heleboel stress! Geniet dankzij een weddingplanner van een tot in de puntjes verzorgde trouwdag.Je kan voor de organisatie van je huwelijk een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester inhuren. Dit kan alleen zijn om de dag goed te laten verlopen, zoals binnenkomen in kerk of gemeentehuis, instappen van de bruidsauto. Misschien weet u niet wat de regels hiervoor zijn en vormt dit opeens een struikelblok op uw huwelijk. Een weddingplanner zal u op uw trouwdag leiden door al deze zaken . Maar je kan ook een weddingplanner inschakelen voor de totale organisatie van jullie huwelijk, van het uitzoeken van de bruidsjurk, tot de aankleding van de feestzaal,en alle andere bijkomende zaken zoals trouwkaarten versturen en nog veel meer.Ontspannen voorbereiding

Als jullie een weddingplanner in de arm nemen, heb je gegarandeerd een ontspannen voorbereidingstijd. Zij regelt samen met jullie alles in de aanloop naar de grote dag, legt contacten met leveranciers, vraagt offertes aan, maar laat jullie uiteraard de uiteindelijke beslissingen nemen.

Relaxte trouwdag

Natuurlijk kun je je broer en zus vragen om ceremoniemeester te zijn, maar met een weddingplanner is dit helemaal niet nodig. Al jullie familie en vrienden kunnen echt genieten van de bruiloft en hoeven zich geen zorgen te maken of de bruidstaart klaarstaat en of de band alle benodigde apparatuur heeft.

Voordeel

Een weddingplanner heeft een netwerk aan leveranciers waar zij regelmatig mee samen werkt. Denk aan trouwlocaties, traiteurs en fotografen. Hierdoor kan zij een scherpe prijs bedingen en hoeven jullie niet onnodig offertes aan te vergelijken en te onderhandelen. Bovendien kent een weddingplanner een heleboel leuke en originele adresjes die je zelf misschien nooit ontdekt zou hebben.

Creative ideeën

Jullie willen een tot in de puntjes verzorgde bruiloft, het liefst met een mooi kleuren thema of een bijzondere stijl, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Ook hierbij kan ze een belangrijke rol spelen. Zij kent als geen ander de trends en de trouwwereld, ze ziet de mooiste bruiloften en heeft ongetwijfeld het perfecte idee voor jullie huwelijk.

Weddingplanners in België

Roula Stoelen

MyDreamDay Keerbergen gecertificeerd lid van de beroepsvereniging weddingplanners

VANNUCHI EVENTS

B-9050 Gent Zorgen voor locatie, catering, ontvangst en bediening, uitnodigingen, decor, animatie,

Excellence Weddings 

1700 Dilbeek Totale weddingplanning van organisatie tot huwelijk buitenland

Alia Vita

2547 Lint Tel. +32 (0)476 853 500Weddingplanning op maat tot in de kleinste details