Trouwpak

Bruidegom

Trouwkostuum

Als je gaat trouwen wil je er net als je bruid op je best uitzien. En of je nu dagelijks een pak draagt of alleen bij bijzondere gelegenheden, een trouwpak is een klasse apart. Dit is je kans om eens flink uit te pakken en een bijzonder trouwkostuum te kiezen. Trouwkostuums zijn vaak gemaakt van bijzondere materialen. Deze geven je pak een luxe uitstraling met behulp van bijvoorbeeld luxe stoffen en details zoals speciale motieven, streepdessin en ton sur ton kleuren. Alle mannen zijn anders en hebben hun eigen mening, daarom is er niet ’n pak of ’n stijl die iedereen staat. Ieder mens heeft immers zijn eigen voorkeur: de casual bruidegom, de sportieve, de klassieke man, of het zakelijke type. Dus ga altijd voor je eigen stijl.

Het totaal plaatje

Om het totaal plaatje helemaal af te maken heb je bijbehorende accessoires nodig: het juiste overhemd, en mooie das, stijlvolle manchetknopen, en natuurlijk schoenen met een riem van hetzelfde materiaal.

Trends trouwkostuum

De bruidegoms kostuums van heden hebben een slim fit pasvorm, slanke mouwen en ook verlaagde broekbanden. Blauw is nog steeds een populaire kleur en blijft ook in het nieuwe seizoen trendy. De collecties worden uitgebreid met pakken in pastelblauw en aquatinten. Wat de shirts en dassen betreft voert platinum white dit seizoen de boventoon, een mooie match met de bruidsjurken in deze tint. Trouwpak immidiate

Bruidegom trouwkostuum en kledingstijl

Een trouwpak is een bijzonder pak. Net zoals je trouwdag uniek is. De bruidegom van nu is meer zelfverzekerd, en weet goed wat hij wil!!. Net zoals de bruid zal hij online trouwkostuums gaan bezichtigen. Wat tegenwoordig wel veel gedaan wordt is dat de bruidegom zijn kostuum samen met de bruid koopt, wat andersom niet het geval zal zijn.

In Combinatie met de bruid

Het zit ‘m vaak in de details. Een sjaaltje in de stof van de bruidsjurk, een pochet of pin op de das in harmonie met de haarspeld Een das of hemd in de kleur van de bruidsjurk, en kleurige details mag.

Italiaanse stijl

Italiaanse stijl is nog steeds het geliefde trouwpak bij de mannen. Een Italiaans pak straalt klasse en allure uit, en is qua snit het ideale pak voor bijna iedere bruidegom. Mooie stoffen, strakke lijnen, zijn de kenmerken van een Italiaans trouwpak.

Manchetknopen in je hemdsmouwen doen het altijd goed.

De meest trendy kleuren voor het trouwkostuum Grijs, Antraciet, bruin, en Taupe. In 2019 zie je steeds vaker lichtere kleuren verschijnen voor het kostuum van de bruidegom. Vaak gebruikt men ook half glanzende of glanzende stoffen in wit of crème-wit..Let ook goed op de accessoires bij het trouwpak, de juiste schoenen, das, pochet, riem, kousen en ondergoed. Koop je een modern trouwpak kan je dit later altijd weer door dragen voor een speciale gelegenheid.