Bruidsvisagie

bruidsvisagiste en bruidsmake-up

Tips voor de bruidsmake-up

Een goede voorbereiding is het halve werk voor een stralend gezicht op je trouwdag. Begin maanden van te voren al met een goede dagcreme, scrubben, en maskertjes, maar zeker ook gezond eten en veel water drinken. Stralende tanden horen er zeker bij, ga van te voren nog naar je tandarts voor eventueel tandsteen te verwijderen, en eventueel je tanden laten bleken.

Ben je erg blank, misschien dat je dan van te voren al eens onder de zonnebank kan gaan,of eventueel een studio voor spraytan te bezoeken. Een kleurtje op je trouwdag samen met de juiste make-up doet wonderen.

Tip als je zelf je bruidsmake-up doet

Zorg er dan voor dat je een goede basisfondation gebruikt, of koop een ampul. Zorg dat je make-up gebruikt die waterproof is, en kan n.l. nogal eens een traantje vallen. Goede waterproof make-up heeft o.a. Chanel en Clinique, er zullen wel meerdere merken zijn, maar hier is al veel ervaring mee. Wat voor make-up je wenst is ook een beetje afhankelijk van je trouwjurk, en hoe jij er normaal gesproken uitziet. Een Bohemian stijl bruid, gebruikt weinig make-up, maar  wel nadruk op de lippen. De glamour bruid mag best voor de smokey eyes gaan. maar bedenk wel dat je niet en en doet. Leg het accent alleen op je ogen of op je lippen.

Wat zijn de trends?

Felle kleuren: zowel op het gebied van bruidsmode als van accessoires en make-up zie je veel felle kleuren. Je kunt je haaraccessoires hier perfet op afstemmen.

Veel grote Nepbloemen: Soms lijkt het wel of bruiden hun bruidsboeket op hun hoofd dragen, maar leuk en apart is het wel. Je moet het durven dragen.

Vlechten: Er zijn tijden geweest dat vlechten ouderwets waren. Nu niet meer, nu zijn ze hot en trendy!

Glamour: Het is jou dag, dus durf, als je als een filmster voor het voetlicht wil treden!

Eyeliner: Ogen mogen spreken, en zeker op je trouwdag. Wees dan ook niet terughoudend met het gebruik van eyeliner

Extraatjes: Glimmertjes bij je ogen en op je wangen, lange wimpers, vlinders en andere versieringen in je haar. Je kunt je helemaal uitleven als het gaat om het personaliseren van je bruidsmake-up en kapsel.

Hoe krijg ik mijn wenkbrauwen mooi in vorm?

Mooi gevormde wenkbrauwen zijn niet alleen ladylike, maar zorgen ook voor een vriendelijke gezichtsuitdrukking. Laat je wenkbrauwen daarom in de aanloop naar je trouwdag door een schoonheidsspecialiste in vorm brengen. Je kunt ze daarna zelf bijhouden door je wenkbrauwen regelmatig goed te epileren. Tip leg na het epileren een ijsklontje tegen je wenkbrauwen.

Hoe krijg ik mooie wimpers?

Als je heel steile wimpers hebt, behandel deze dan met een wimpertang en doe er een goede mascara op.Mocht dit niet helpen, dan kun je voor een vol effect kiezen voor nepwimpers, of winperexensions.

Welke make-up bij een felgekleurde trouwjurk

Draag je een trouwjurk met felle kleuren, dan heb je drie opties: 1 Houd je make-up heel naturel. 2 Laat de kleur van je trouwjurk terugkomen in je make-up. 3 Of maak het juist heel spannend en ga voor een compleet tegenovergestelde kleur dan die van je jurk. Let er bij felgekleurde make-up welop dat je maar kiest voor één eyecatcher. Dus of je mond, of je ogen.