Vespa scooter trouwvervoer

Vespa scooter als trouwvervoer

Trouwen op een Vespa

Sommige meisjes dromen van wordt weggevaagd door een ridder op zijn witte paard – anderen liever door een Vespa. Deze iconische scooters zijn al lang synoniem met liefde en romantiek geweest, waardoor cameo in menig bekende romantische komedie. Dus waarom niet op de Vespa op uw trouwdag?

Gebruik een Vespa als alternatieve bruidsauto om een grote entree te maken!!! Overhandig de sleutels aan manlief zodat hij je weg rijdt in de zonsondergang na de ceremonie, of naar de ceremonie toe rijd.

 

Versier de Vespa met bloemen en linten, en vul de voorste mand met een bos verse bloemen . Prop een Vespa, compleet met schattige helmen, in de foto booth voor de gasten. Deze scooter leent zich zo goed voor een prachtige trouwreportage!!!!

Voor de trouwkaarten gebruik dan een eigenzinnig Vespa silhouet om alle elementen met elkaar te verbinden van de uitnodiging tot en met de dank u kaart.

Laat u inspireren door de iconische Vespa logo’s wanneerwe het hebben over uw monogramme ontwerpen.

Vraag uw taart ontwerper om een ​​bruid en bruidegom op een Vespa uit fondant te creeeren, of gebruikt te worden als een topper.

Gebruik de Vespa voor uw trouwreportage en vergeet niet om een ​​”net getrouwd” bord te hechten aan de nummerplaat. Breng de Vespa terug aan het eind van het feest, om te worden gebruikt als uw uitje auto naar de de kamer van uw bruidssuite.

vespa scooter voor uw trouwdag