Bruidsauto Ceremonie wagens

Avondkleding ceremoniewagens huwelijk

Oh ja we moeten wel een trouwauto regelen he. Kijk eerst eens even bij familie en vrienden wie er een stoere romantische of eigenzinnige auto heeft die jullie zouden mogen gebruiken. Vaak wordt dit over het hoofd gezien, en echt met leuke versieringen maak je iedere auto tot een heuse bruidswagen. Maar niet iedereen in de familie beschikt over een Limo, een oldtimer of een koets. Dan zul je toch je zoektocht moeten gaan maken naar wat voor ceremoniewagen je wilt. De meest voorkomende kleuren zijn wit en zilver, deze neutrale kleuren zorgen dat jullie als bruidspaar goed overkomen op de foto. Zorg dat je voldoende ruimte hebt en het in en uit stappen makkelijk is. Verder kan je helemaal afgaan naar je eigen smaak, of thema wat jullie bruiloft heeft voor je trouwvervoer. Kijk in het zoekvenster naar de verschillende regios, voor het huren van een ceremoniewagen.Blikken achter de trouwauto

Vroeger was het de gewoonte blikjes achter aan de trouwauto te binden, om zogenaamde ‘kwade geesten’ te verdrijven. Vind je een slinger met oude soepblikken niet zo passen, Maak dan zelf een mooie blikjes slinger door oude blikken te verzamelen en deze b.v. in knal roze te spuiten of zilver. Vindt je blikken helemaal niets kan je ook mooi papieren pomponnen maken en deze achter de auto binden.

Het bloemstuk op de trouwauto

Je wilt je trouwauto natuurlijk ook mooi versierd hebben met bloemen, nu kan je er voor kiezen om een traditioneel bloemstuk op de motorkap te plaatsen, maar er zijn nog zoveel andere leuke manieren op je bruidsauto op te pimpen. Denk aan Mooie Tule strikken, met papieren pompons. Deze kan je aan de zijkanten van de auto bevestigen, maar ook aan de achterkant, of natuurlijk op de motorkap.

Trouwvervoer tips

Denk ook eens aan de volgstoet. Zet iedereen in een engelse dubbeldekker, zo is niemand te laat. En het is economische verantwoord. De meest voorkomende ceremoniewagen is toch wel de limousine, maar misschien niet eens zo’n gek idee als je in de grote stad woont om je per bakfiets te vervoeren. Makkelijk is het niet als je trouwkleed een lange sleep heeft, maar heb je een simpele jurk, is het een geweldig idee. En zeker als je trouwlocatie dicht bij de deur is.