Trouwkaarten

Trouwkaarten

Een trouwkaart uitzoeken is meestal iets heel persoonlijks. Meestal zegt de trouwkaart ook wel iets over het bruidspaar. Je hebt trouwkaarten te kust en te keur, muzikale trouwkaarten, in een blik, of een fles. Je er voor kiezen je hele lijn van de bedankjes tot de uitnodigingen menukaarten in een lijn te houden. De kaart is de eerste blik van je bruiloft thema. DIY trouwkaarten is een leuke hype, je kan er al je eigen ideeen en creativiteit in kwijt, en je weet zeker dat je een unieke uitnodiging hebt. Er zijn veel aanbieders waar je je eigen kaarten online kan ontwerpen, dit spaart je vaak veel tijd uit, en je krijgt precies wat je hebben wil. Je kan de uitnodigingen ook bekijken uit een boek, dan heb je de traditionele lijnen van de aanbieders.

Het versturen van trouwkaarten

Volgens de regel horen alle gasten boven de achtien jaar een eigen uitnodiging te krijgen, ook als zij nog thuis wonen. Als je een single uitnodigt en je wilt hem of haar de kans bieden iemand mee te nemen, schrijf je dat op de uitnodiging erbij. Dan adresser je de uitnodiging bijvoorbeeld zo: Dhr R. de Vries + gast. Je verstuurd de uitnodingen zo’n zes tot acht weken voor de bruiloft.

Belangrijke tips voor je huwelijksuitnodigingen

Je hebt elke uitnodiging ondertekend, verzegeld en klaar om afgeleverd te worden naar de eindbestemming in een knap klein stukje papier- dat is de hoop, tenminste! Nadat je een paar maanden hebt gewerkt aan je briefpapier, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je alles weet wat er te weten valt over die papieren producten. Maar voordat je naar het postkantoor gaat om je uitnodigingen te verzenden, zijn er een paar dingen die je moet bedenken en die je misschien nog nooit hebt gezien. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn vijf dingen om te doen om het meeste uit je verzending te halen.1. Tissue-inzetstukken zijn niet alleen voor een goed uiterlijk. Terwijl het plaatsen van tissuepapier tussen de lagen van je briefpapierpakket de kosten kan verhogen, helpt het ook voorkomen dat de inkt vlekt. Als je ervoor kiest om een ​​donkerder gekleurde inkt op je uitnodigingen te gebruiken of als je met mooie kalligrafie werkt, kunnen je kaarten samenwrijven terwijl ze zich een weg banen door de post. Als het niet te laat is, voeg je een beetje vloeipapier toe om ervoor te zorgen dat je mooie papier in onberispelijke staat aankomt.

2. Vierkante uitnodigingen vereisen meer verzendkosten. Vanwege de abnormale vorm vereisen vierkante enveloppen meer frankering voor post. Hoewel dit geen groot verschil is (ongeveer 20 cent per kaart, afhankelijk van de grootte), kun je gemakkelijk een paar extra euro’s besparen door te kiezen voor een gewone rechthoekige envelop. Als je op zoek bent naar andere manieren om op je uitnodigingen te besparen.

3. Lik nooit aan de lijm om de enveloppen te sluiten . Om te voorkomen dat een van je kostbare uitnodigingen onderweg open is, versterk je de sluitingsmethode op je enveloppen door lijm of een andere supersterke kleefstof te gebruiken. Likken is niet alleen moeilijk voor je mond (de smaak! en papier Snijd !), Het garandeert ook niet dat het pakket in één stuk zal aankomen. Voeg voor een mooi detail toe en sluit met een sticker.

4. Neem altijd je kaarten mee naar het postkantoor. Voor extra gemoedsrust (en om te voorkomen dat je uitnodigingen de strijd moeten aangaan in de brievenbus), zo laat je ze nooit vallen in een brievenbus aan de straatkant. Als je ze rechtstreeks aan een persoon op het postkantoor overhandigt, zullen ze tijdens het vervoer minder snel beschadigd raken en kun je ervoor zorgen dat je alles correct hebt gedaan, van de verzending tot het schrijven van de adressen. Dit is een bijzonder belangrijke stap als je vintage stempels gebruikt , ze kunnen lastig zijn!

5. In plaats van de uitnodiging op het postkantoor via een machinaal gestuurd sorteersysteem (dat de envelop met dikke lijnen in de rechterbovenhoek markeert en de envelop in het proces kan beschadigen), frankeer zelf thuis je kaarten met een zegel. Maar ook de frankering word er grof met een stempel opgedrukt, vaak buiten de zegel met lelijke inktvlekken. Vraag aan je postkantoor dit met de hand te doen. Dit betekent dat ze een speciale inktstempel gebruiken om uw uitnodiging te markeren, en dat ze deze met de hand sorteren, waardoor het risico van de schade wordt verminderd. Sommige postkantoren weigeren dit te doen, maar de meeste zijn flexibel.

 

Trouwkaarten

Meer leuke artikelen

Alles wat je moet weten over save the date kaarten