Traiteur

Traiteur catering

 

De catering van uw feest laat je graag over aan professionals. Heb je b.v. een trouwfeest thuis of een een gehuurde locatie zal je zelf voor je aankleding en diner moeten zorgen. Een cateraar biedt jullie hierin uitkomst, kies je voor totale partyservice dan kan deze jullie een totaaloplossing geven van aankleding locatie zoals , stoelen, tafels , servies en decoratie. En kan deze ook de hapjes drank en diner verzorgen.

Traiteur tips

Laat uw feest door 1 traiteur of cateraar verzorgen . Doordat deze alles in huis heeft bent u goedkoper uit. Zoek daarom naar de geschikte partyservice. Een bedrijf wat partyservice doet heeft verzorgd de catering, maar ook de aankleding van uw zaal, denk hierbij aan mooie stoelhoezen en prachtig gedekte tafels.

Enkele tips voor de catering en buffetten

Normaal is het de normale catering in buffetvorm, maar probeer eens iets nieuws. Wokstands. deze wokken ter plaatsen voor u de lekkerste gerechten.Ook erg trendy zijn de tappasbuffeten, laat uw gasten zelf de lekkerste tappasgerechten uit kiezen. Buiten onze Belgische culinaire hoogstandjes kan je natuurlijk ook eens naar andere landen buffetten kijken. zoals een Chinees of Indoneischebuffet. De heerlijke Itaiaanse keuken. Of ga je echt voor apart schakel dan een marokaanse traiteur in, deze hebben ook vaak de mooiste ingredienten in huis om uw zaal om te toveren tot een waar paleisje. Of denkt u aan een lekker boerenbruiloft buffet. zeker in de wintermaanden met allerlei lekkeer stamppotten en grootmoeders recepten, zoals gestoofde peertjes, boerenkool, jachtschotels zuurkool, en noem maar op.