Bruidstaarten

Bruidstaarten

Maak werk van je bruidstaart!

Een variatie van bruidstaarten zie je steeds meer. Al was het vroeger de tratidionele witte bruidstaart, dat kan vandaag de dag niet meer. Als bruidspaar kies je natuurlijk voor je eigen kleur stijl en variatie. Je kan helemaal over the top gaan met het kiezen van een bruidstaarten het aanbod is zeer groot. Qua kleur zijn ze in alle kleuren leverbaar , ook de professionele bakker of taartenmaker kan iedere vorm realiseren. Neem een foto mee van de bruidstaart die jullie willen, en vraag of je bakker deze kan maken. De bruidstaarten zijn weer helemaal in , en ook de bakkers gaan steeds meer over tot het creeren van the American style bruidstaart en cake-cups.

Cupcakes inplaats van de taart

Denk ook eens aan de cupcakes. Zo krijgt iedereen een heel apart en uniek bruidstaartje op zijn bordje .Erg uniek en eigentijds een champagne buffet met het aansnijden van de bruidstaart. Ga je helemaal los denk dan eens aan een Chocoladefontein gbepresenteerd met leuke cupcakes.De 10 populairste bruidstaart trends op dit moment

Naakte taarten of naakt gebak met een vleugje glazuur, worden steeds populairder.
Naakte taarten met een dunne laag glazuur, druppelcakes en eetbare toppers zijn op dit moment het meest in trek.

Tegenwoordig gaan stelletjes weg van traditionele gelaagde taarten en kiezen ze voor meer fashion en smaken voor hun bruidstaart.
Van marmer-effect glazuur tot eetbare bloemen, verwacht we deze taarten te zien op elke bruiloft dit jaar .

Naakte Taarten

Naakte taarten werden populair in 2016 en zullen ook in 2018 weer razend populair zijn. Bruiden en stalknechten houden van hen omdat “je kunt pronken met de binnenvullingen en -lagen” aan de gasten.

Naakte-bruidstaarten

Illusion Taarten

Met slechts een dunne laag glazuur kun je nog steeds in de cake kijken, maar het ziet er meer uit.
Illusion taarten zijn in wezen naakt gebak, met een vleugje glazuur. dat het populairder zal worden om een cake te hebben die “niet helemaal naakt” en niet helemaal volledig gematteerd is, maar ergens tussenin.

Illusion-bruidstaarten

ombre

Deze eenvoudige gelaagde taart is gemoderniseerd met een ombre kleurenschema.
Ombre heeft de laatste paar jaar haar- en schoonheidstrends gedomineerd, nu komt het voor de taart.

Ombre-taarten

Leuke smaken

Deze taart vermengt smaken met chocoladetaartlagen die zijn gestapeld tussen lagen van vanille en vruchten.
Vroeger was het gewoon hoe ze eruit zagen, maar de smaak van een cake is super, super belangrijk, eraan toevoegend dat veel mensen smaken kiezen die hun gasten echt zullen waarderen, zoals chocola, vanille en vruchten

Naakte-chocoldae taart.

Natuurlijke smaken

Natuurlijke smaken worden steeds belangrijker voor koppels.

Terwijl iedereen van fondant houdt, worden paren zich meer bewust van wat er daadwerkelijk in hun bruidstaart gaat. De trend voor lokale en biologische producten begint over te lopen in taarten. Verwacht veel organische jam te zien voor vullingen en vers fruit als een taart topper.

Bruidstaarten

metallics

Een gouden laag verrijkt deze eenvoudige bruidstaart.

Een andere trend die is overgewaaid uit de modewereld, metallic glazuren komt steeds vaker voor , vooral als de bruid zelf metallics draagt. Bruidstaarten zijn echt bedoeld als richtsnoer voor de trouwjurk van de bruid. Sommige bruiden, bijvoorbeeld, hebben hetzelfde kantpatroon op hun jurk weerspiegeld in de laser gesneden fondant van hun cake.

bruidstaart

Marmeren taarten

Het was slechts een kwestie van tijd voordat deze trend zou aanslaan.
Marmer had iets van een renaissance in 2016. Nu bestellen veel paren taarten met marmereffect met glazuur die overeenkomen met het kleurenpalet van hun huwelijk.

Marmer-bruidstaart

Druip taarten

Druip taarten zien eruit alsof ze net zijn gemotst met glazuur.
Druipcake is een andere opkomende taarttrend, Volgens Pinterest’s Wedding Report 2017 tonen 437% meer mensen interesse in deze schijnbaar net afgewerkte creaties. Je zult waarschijnlijk wel een cake zien bij elke bruiloft die je dit jaar bijwoont .

bruidstaart

Monochromatisch

Deze taart bevat drie trends in één: monochroom, metallics en bloemtoppers.

Zwart-wit is een faalveilig kleurenschema in de mode, en nu in bruidstaarten. Monochromatisch, samen met metallic design zal dit jaar een bijzonder hete trend zijn.

Eetbare toppers

Eetbare toppers zijn in de trend.

Lang geleden zijn de dagen van plastic taart toppers. Paren kiezen steeds vaker voor eetbare taart toppers. Eetbare taart toppers zoals eetbare bloemen komen meer overeen met een eenvoudige cake. Vaak worden echte bloemen gebruikt.

Klassieke gelaagde cake

“Een witte bruidstaart is altijd aanwezig en gaat niet uit de mode.

Er is absoluut een terugkeer naar de klassieke gelaagde cake geweest,eraan toevoegend dat het misschien op verschillende manieren wordt gedaan. Dus terwijl ze niet vaak bedekt zijn met wit glazuur, zijn getagte taarteb nog steeds het perfecte formaat voor bruiloften , zelfs als paren creatiever worden met het ontwerp.

bruidstaart-klassiek

 

 Enkele bedrijven voor bruidstaarten

 

De Koekjesfee

3500 Hasselt GSM.: 0476 – 758207 Realiseerd uw bruidstaart en cupcakes

Bruidstaart.net

2100 Antwerpen GSM.: 0484 – 595896 Creer je eigen bruidstaart

Patisserie Brabanders

Zonhoven Tel.: 011 – 816822 Bruidstaarten naar uw wensen

IJssalon – Taverne Roma

2910 Essen Tel.: 03 – 6672363 Voor de lekkerste Ijsbruidstaarten