Bruidsboeketten roze

Bruidsboeketten roze

Bruidsboeketten in Roze

Roze de lievelingskleur van vele vrouwen en bruiden, het is dan ook niet voor niets dat we veel roze bruidsboeketten voorbij zien komen. Roze is ook een kleur die veelzijdig gecombineerd kan worden, met kleuren als groen, wit, zacht-geel, paars, blauw. Je kan gaan voor een zoet roze bruidsboeket met pioenrozen, of zachte kleuren babyroosjes, en niet te vergeten de hortensia. Ga je voor de wat fellere roze tinten en meer naar het PINK zijn daar ook te kust en te keur rozensoorten en andere bloemen voor. Ook de pioenroos is in fel roze te verkrijgen, zo ook de hortensia’s. Maar er zijn nog veel meer bloemsoorten in roze zoals orchideen, gerbera’s calla, tulpen, etc etc. Geef wel precies aan welke tint roze je wenst bij de bloemist, roze kan onderling namelijk ook verschrikkelijk gaan vloeken met elkaar.    

Enkele tips voor je bruidsboeket

Je bruidsboeket is pas echt afgewerkt als je een mooi roze lint aan de stelen maakt, je kan hier ook kleine pareltjes in verwerken.

Veelgebruikte bloemsoorten in roze zijn

Calla’s – Rozen- hortensia- tulpen- pioenrozen- ranonkels- orchideen- Gerbera

roze-handgebonden-bruidsboeket
roze-bruidsboeket-bohemian-stijl roze-bruidsboeket-grijze-blad-pioenroos roze-bruidsboeket-protea-veldbloemen roze-bruidsboeket-ranonkels-babyroosjes-eucalypthus-zuidewindlelietjes