Tips en advies bruidsboeket

Bruidsboeketten

Bruidsboeket tips

Als we een kijkje nemen in de vroegere tijdschriften, zien we dat een symbool van vruchtbaarheid de kern van de traditie was, en de bruid zou items zoals bolletjes tarwe dragen in haar bruidsboeket.
Vandaag verwaarlozen we misschien het vruchtbaarheidsteken, maar we hebben de schoonheid en romantiek die door het bloemenboeket geïnspireerd zijn, vastgehouden.
Het bruiloft boeket lijkt misschien een klein detail als het gaat om het plannen van de gehele bruiloft, maar de bloemen zijn een belangrijk onderdeel van het bruidsensemble. Het plukken van het juiste boeket kan helpen om de jurk nog mooier en romantischer te maken.

Kies de jurk eerst

De jurk en de bloemen moeten met elkaar overeenkomen. Bij het kiezen van het boeket kan je het beste eerst de jurk uitzoeken om er daarna een foto van mee te nemen naar de bloemist. Voor de beste resultaten, breng een foto van jezelf in de jurk mee, zodat je bloemist dingen kan overwegen, zoals zijn vorm en grootte, en de vorm van je lichaam. Dit maakt het makkelijker om de juiste maat en type boeket te kiezen.

Het bruidsboeket moet de trouwjurk aanvullen.

Het is niet moeilijk om over de top te gaan met een prachtige overweldigende bloemenzee, maar je moet de afgewerkte foto voorstellen voordat je een definitieve keuze maakt. Kleine boeketten zijn populair, zoals het ronde clusterboeket, en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende bloemcombinaties. Je moet een zwaar uitgebreid boeket vermijden dat de jurk of de bouw van de bruid niet kan evenwichtigen.Overweeg Kleur

Niet alle trouwjurken zijn gewoon en simpel wit. Rekening houdend met de verschillende kleuren van je jurk, inclusief die tinten van ivoor en room, dit kan ervoor zorgen dat je bloemen er goed uitzien.Je moet natuurlijk de kleur van de andere bloemen en de bruiloft kleuren overwegen. Coördinerende kleuren kunnen ervoor zorgen dat je bruidsboeket niet botst met de andere kleuren op de achtergrond.

Bruidsboeket

Onderzoek bloemenaanbod voor de Tijd dat jullie trouwen

Rozen, pioenen, lelies en hortensia’s zijn voorbeelden van populaire bruiloft bloemen. Het kennen van populaire bloemen van tevoren kan je helpen bij het kiezen van de juiste bloemen voor je trouwdag. Als het moeilijk is om na online onderzoek te kiezen, kun je je bloemist voorbeelden geven van enkele van de meest populaire bruidsboeketten die je mooi vind. En of deze te verkrijgen zijn in de periode dat jullie trouwen. Zonnebloemen zijn namelijk niet zo’n goede keuze in de winter!

Grootte en vorm

Bruidsboeketten zijn er in verschillende maten en vormen. Sommige boeketten zijn kort en compact, anderen zijn wilderig en groot. Het kiezen van de grootte en vorm van je boeket met de grootte en vorm van de jurk is belangrijk. Bijvoorbeeld, het kiezen van een groot lang boeket tegen een kleine jurk kan je jurk totaal anders laten overkomen. Dit is een goede reden om de jurk te kiezen voordat u het boeket selecteert.

Bruidsboeket

Krijg wat foto’s

Uw bruiloft boeket duurt slechts één dag, maar het krijgen van foto’s van het boeket in de ochtend, helpt om het voor altijd te herinneren. Praat vooraf met je fotograaf om foto’s te krijgen. Op deze manier zal de fotograaf er zeker van zijn dat hij een aantal goede shots van het bruidsboeket krijgt.

Broches

Dit alternatief is al wat bekender en schitterend voor een vintagebruiloft. Je kunt kiezen voor een boeket wat bestaat uit alleen maar broches of voor een boeket en daar een broche of een souvenir in verwerken.

Zonder bloemen

Ben je allergies voor bloemen, of houd je gewoon niet van bloemen kun je je bruidsboeket in zijde bloemen nemen. ook een bruidsboeket van veren is erg apart. Ook een erg leuk alternatief is een bruidstasje, met een grote zijden bloem erop.

Bruidsboeket met broches

bruidsboeket met broches

bruidsboeket tulpenbruidsboeket met veren

Bruidsboeket groenbruidsboeket oranje