Bruidsnagels en ringvinger tips

bruidsvisagiste en bruidsmake-up

Je nagels op je trouwdag

Van al je vingers, moet de ringvinger alle glans op je trouwdag ontvangen. Maar afgezien van het hebben van de trouwring, hoe kun je alle ogen vestigen op deze afgelegen kant van je hand? Nou, we hebben een aantal ideeën.

Zelfs als je helemaal niet bent voor een tatoo of piercing, waarom dan niet overwegen om een ​​klein beetje sierlijke inkt op je ringvinger aanbrengen?
Het kan van alles zijn van uw huwelijksdatum of naam manlief, of iets subtieler als een hart, oneindigheid teken of een kleine knoop.
Als dat een beetje te permanent is voor uw smaak, overweeg dan een kleine tijdelijke metalen vinger tattoo.
Deze kunnen worden toegepast met alleen water en blijven ongeveer twee weken. U kunt ook naar de meer traditionele route met enkele henna kunst die is gericht op en rond uw speciale vinger.

Of de aandacht vestigen op je nagels, of meer specifiek je ringvinger nagel.
Dit kan worden bereikt door lakken in een andere maar complementaire kleur dan de rest van de vingers, of de keuze voor één gouden glitter nagel.
Voor iets meer simplistische, gewoon breng een klein hartje op je nagel. Of breng een tekst aan op je nagel met I DO, of I love you. Bekijk de leuke voorbeelden!!!

bruidsnagels applicatiesbruidsnagels strassbruidsnagels bloemetjesbruidsnagels wit

strass steentjes bruidsnagelsbruidsnagels roze strass