Bruidslingerie

Bruidslingerie

Tips voor je bruidslingerie

Bij het kiezen van bruidslingerie gaat het erom je bruidsjurk goed te laten uitkomen. Kies daarom voor goed passende lingerie onder je jurk. Voor de huwelijksnacht kan je beter een ander setje anschaffen, bruidslingerie is geen gewone lingerie, maar speciaal gemaakt om je jurk perfect passend te maken.

Bij bijvoorbeeld een A lijnjapon kies je voor een torselet dat je taille extra accentueert, terwijl bij een strakke jurk shapeware onmisbaar is.

Zeker bij een strapless japon en haltermodellen is het belangrijk dat je jurk mooi aansluit bij het decolleté. Pas je bruidslingerie daarom in combinatie met je jurk en laat je adviseren door een ervaren verkoopster.

Laat bij de aanschaf van bruidslingerie altijd even je borsten opmeten. Met een strapless bh of een bh met licht push-up-effect krijg je binnen een handomdraai een mooi en natuurlijk uitziend decolleté.

Sexy bruidslingerie koop je voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je aanstaande! Met goede ondermode zit je bruidsjapon extra mooi en voel je je zelfverzekerd op je grote dag. En als je dan toch zo'n prachtig setje hebt aangeschaft, denk dan eens aan een boudoirshoot om je aanstaande extra te verrassen.Laat er een album van maken en leg 'm onder het kussen van je aanstaande.

Enkele bekende merken bruidslingerie zijn Di Lorenzo, Poirier